wiosna restauracja min – Restauracja Cysterska

MENU PIĄTKOWE

Nasza kuchnia i jej potrawy

Zupy

KREM SEZONOWY

Zupa krem sporządzana na bazie sezonowych warzyw oraz przypraw.

ZUPA DNIA

Szczegółowych informacji udziela kelner.
Dania główne

Sandacz

ziemniaki / zielone warzywa / prażone migdały / masło z pieczonym czosnkiem

Tagiatelle

kurki / zielone warzywa / Grana Padano / sos śmietanowy / natka pietruszki

SAŁATKA Z ŁOSOSIEM

mix sałat z dressingiem / pomarańcza / granat / prażone ziarna

SAŁATKA Z falafelem

mix sałat z dressingiem / pomarańcza / granat / prażone ziarna

PSTRĄG

mix sałat z dressingiem miodowo-musztardowym / pomidor koktajlowy / ogórek zielony

SMAŻONY SER

frytki / mix sałat z domowym dressingiem / pomidorki koktajlowe / ogórek zielony / sos tatarski

PIEROGI GALICYJSKIE

karmelizowana cebulka / kwaśna śmietana